Onze producten
100% ambachtelijk en te verkrijgen op de markt

Bij ons staat liefde voor het vak centraal en dat zie je terug in onze producten. We houden van vers en ambachtelijk, daarom worden onze producten op een traditionele manier bereid met verse ingrediënten. Onze kaas en charcuterie boxen zijn samengesteld uit de beste selectie van kazen, vleeswaren en andere lekkernijen. Proef de pure en authentieke smaak van onze producten.

DeKasteelhoeve2023-33
DeKasteelhoeve2023-80
DeKasteelhoeve2023-171
DeKasteelhoeve2023-20
DeKasteelhoeve2023-60
DeKasteelhoeve2023-13
DeKasteelhoeve2023-165
DeKasteelhoeve2023-138
DeKasteelhoeve2023-101
DeKasteelhoeve2023-148

Ontdek onze 100% artisanale producten

Uit eigen atelier met hoevemelk

Melk, karnemelk & boter

Yoghurt & platte kaas

Rijstpap, pudding & ijs

Chocomousse & tiramisu

Lokale kazen & charcuterie

Tapas & salades

Hoeve aardappelen & aardbeien (seizoen)

De gezichten achter de
De Kasteelhoeve

Wij zijn Joeri, Leen, Dries en Elina en heten jullie van harte welkom bij De Kasteelhoeve.

Joeri en Dries zijn 2 broers uit een gezin van 6. Als oudste zoon begon Joeri meer dan 25 jaar geleden samen met Leen een kraampje op de markt. In het prille begin een beperkt aanbod met enkel verse zuivel en een kleine selectie kazen. Na verloop van tijd werd het assortiment aangevuld met ambachtelijke vleeswaren, wat een schot in de roos bleek te zijn. De Kasteelhoeve evolueerde tot een begrip op de wekelijkse markt en de rest geschiedde. Het kleine kraampje ruilden we elke keer in voor een groter, moderner exemplaar. En ondertussen kwamen ook Dries en Elina er meer dan 10 jaar geleden bij.

De befaamde korte keten is waar wij al jaren in geloven. Dagelijks halen wij verse melk en aardappelen op de boerderij bij Stefaan en Els, de broer van Leen. Deze verse melk wordt dan verwerkt  in ons eigen atelier. Naast onze huisgemaakte hoevezuivel kennen ook onze kaas, charcuterie en tapas boxen een groot succes.

Kom ons aanbod ontdekken aan ons luikje op de markt of in Moerkerke. Samen met ons team cheese helpen we jullie graag verder!

Onze online te
bestellen boxen
Besteld online in 1, 2, 3